Heb je een kwartiertje van je tijd voor De Schelft? Doe mee met het onderzoek en geef De Schelft de toekomstvisie die hij verdient. Na de verschrikkelijke brand is een heldere visie meer dan nodig.

We doen graag een beroep op je

Voor de inwoners van de gemeente Noordwijk en in het bijzonder de gebruikers van De Schelft is een enquête opgesteld. De uitkomsten zijn belangrijke informatie bij het onderzoek naar de toekomstvisie. Mogen we een beroep op je doen?

Geef De Schelft de toekomstvisie die hij verdient

Voordat de sporthal van De Schelft was afgebrand, heeft de gemeente aan adviesbureau OLCO uit Driebergen al opdracht verstrekt voor het opstellen van een toekomstvisie van De Schelft. De brand van zaterdag 14 november 2020 heeft de urgentie van deze toekomstvisie versterkt. Een heldere visie is dringend nodig.

Bouw mee aan een helder zicht op wat nodig is

Voor de inwoners van de gemeente Noordwijk en in het bijzonder de inwoners van Noordwijkerhout en de gebruikers van De Schelft is een enquête opgesteld. De gemeente Noordwijk nodigt iedereen uit om mee te doen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. De uitkomsten zijn belangrijke informatie bij het onderzoek naar de toekomstvisie van De Schelft. Goed om vooraf te weten. De vragen over huidig gebruik zijn van toepassing op de situatie van voor corona en het afbranden van de sporthal. De uitkomsten worden anoniem verwerkt.

Help mee!

Klik hier voor de enquête.