Aanbod

Buurtsportcoaches

De Buurtsportcoaches bieden, in sommige gevallen met samenwerkingspartners, een aantal structurele activiteiten en/of projecten aan.

Activiteiten en/of projecten die regelmatig terug te vinden zijn in de gemeente Noordwijk:

Schoolpleinsport

Alle Noordwijkse scholen krijgen meerdere malen per jaar na schooltijd bezoek van de Buurtsportcoaches. De Buurtsportcoaches bieden op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag op het schoolplein een uur lang sport- en spelactiviteiten aan voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Sport in de wijk

Op woensdagmiddag bezoeken wij diverse speeltuinen en/of sportveldjes om sport- en spelactiviteiten aan te bieden aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Friends United

Op woensdag- en vrijdagmiddag verzorgt de Buurtsportcoach de inhoud van de sportles van Friends United.

Vakantieactiviteiten

Tijdens de schoolvakanties bieden de Buurtsportcoaches diverse activiteiten aan voor peuters, kinderen en tieners. De activiteiten zijn uitdagend en wisselend qua inhoud.

Tussenschoolse opvang (Noordwijkse School, Hoffenne en Zeehonk)

Op drie basisscholen verzorgen de Buurtsportcoaches de tussenschoolse opvang. Tijdens de lunchpauze bieden wij diverse sport- en spelactiviteiten aan.

Spring op je fiets-maand

Tweemaal per jaar wordt in samenwerking met Goed Bezig de “spring op je fiets”-maand georganiseerd, waarbij de Noordwijkse inwoner wordt gestimuleerd om (meer) te gaan fietsen. Met de activiteiten die aangeboden worden, streven wij naar meer fietsplezier, maar ook veiliger fietsgebruik.

Reuring

In zowel Noordwijk, Noordwijkerhout als de Zilk organiseren wij wekelijks een sportuur tijdens Reuring.

Heb jij interesse in één van de activiteiten of wil je meer informatie over de activiteiten? Neem contact met ons op via sportencultuurloket@sportbedrijfnoordwijk.nl