Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht in alle openbare en overdekte ruimten, in het onderwijs, het openbaar vervoer en bij contactberoepen. Dit betekent dat er vanaf deze datum ook een mondkapjesplicht is in de sporthallen en gymzalen die door het Sportbedrijf Noordwijk worden verhuurd.

Vanaf nu gelden dan ook de volgende regels bij het Sportbedrijf Noordwijk:

–             Iedereen vanaf 13 jaar draagt bij binnenkomst, in de gangen en de kleedkamers een mondkapje.

–             Tijdens het sporten hoeft er geen mondkapje op, maar blijven de Corona-maatregelen zoals bekend van toepassing.

–             Zodra u klaar bent met sporten betekent dit dan ook dat het mondkapje weer opgezet moet worden bij het betreden van de kleedkamer en/of het verlaten van de gymzaal of sporthal.

–             Maakt u gebruik van een andere ruimte dan de sporthal en/of gymzaal, dan mag het mondkapje af zodra u een vaste zitplaats heeft (denk bijvoorbeeld aan een werkplek, plek in de jury-, leraren- of beheerderskamer)

–             Blijf 1,5 meter afstand houden van andere personen en vermijd drukke plekken

–             Mocht er een Corona-besmetting binnen uw vereniging, organisatie of externe deelnemer aan een vergadering zijn, verzoeken wij u om dit aan het Sportbedrijf te melden via sportencultuurloket@sportbedrijfnoordwijk.nl In het geval van een grote besmetting kunnen wij dan ook andere verenigingen en/of organisaties inlichten over de besmetting.

–             Verenigingen en/of huurders zijn ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van aanwezigheidslijsten bij trainingen. Dit moet een vereniging bijhouden voor het geval dat er een Corona uitbraak komt

Mochten er nog vragen zijn, omtrent verhuur, neem dan contact op via beheer@sportbedrijfnoordwijk.nl