Vacature enthousiaste cultuurcoach (36 uur)

Vind jij het belangrijk dat iedereen in aanraking komt met cultuur? Ben jij iemand die goed om kan gaan met vrijheid, verrassende samenwerkingen aan kan gaan en het aanbod goed onder de aandacht kan brengen? Lees dan snel verder…

Wat is jouw doel?

Je maakt kunst en cultuur toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Met jouw enthousiasme weet je de inwoners van de gemeente Noordwijk te motiveren voor culturele activiteiten. Je focust je specifiek op de doelgroep 16 tot 35 jaar. Je bent de culturele wegwijzer tussen diverse partijen in de gemeente Noordwijk. Hiervoor stel je een divers jaarprogramma op en ondersteun je bij het voorbereiden en realiseren van kunst- en cultuurprojecten. Samen met culturele instellingen laat je vooral jonge mensen kennismaken met de cultuurprojecten die worden aangeboden. Denk hierbij aan een festival en cultuurmarkt. Je faciliteert bij het organiseren van netwerkbijeenkomsten en trainingen voor de culturele sector. Je bent actief op het gebied van communicatie, waarbij je onder andere de website cultuurpuntnoordwijk bijhoudt. Met jouw daadkrachtige houding bevorder je de samenwerking tussen en met diverse culturele instellingen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met kunst en cultuur
  • Je bent een netwerker pur sang en een verbinder
  • Je bent sociaal-en communicatief vaardig
  • Je bent creatief en oplossingsgericht
  • Je hebt organisatietalent
  • Je hebt overtuigingskracht en kunt goed tegen weerstand in gesprekken
  • Je kunt zelfstandig en projectmatig werken
  • Je bent proactief en ondernemend in het signaleren van ontwikkelingen en kan deze vertalen naar concrete activiteiten
  • Bij voorkeur kom je uit de gemeente Noordwijk en/of directe omgeving

 

Wat bieden wij jou?

Met 16 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een vitaal, sportief en cultureel Noordwijk. Samen inspireren en motiveren wij elkaar. De lijnen binnen Sportbedrijf Noordwijk zijn kort, waardoor je snel kunt schakelen. Spreekt dit je aan? Wij bieden jou een leuke functie als Cultuurcoach binnen een jong team. Jouw salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring conform CAO Vermo. Je krijgt een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van de arbeidsovereenkomst.

Verloop van procedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kirsten Mollema via kirsten@sportbedrijfnoordwijk.nl. Graag ontvangen wij jouw sollicitatie voor 12 juni 2023. Mail je sollicitatiebrief en cv naar hr@sportbedrijfnoordwijk.nl t.a.v. Bas van den Berg en wie weet begroeten wij jou binnenkort als nieuwe collega binnen ons team.

Overlegging van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste om aangenomen te kunnen worden.