Gezonde omgeving

Gezonde sportkantine

De Sportkantines kunnen samen met de Team:Fit coach de kantine gezonder maken aan de hand van de Richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum. Hierbij leveren we een bijdrage aan de Goed Bezig Noordwijk aanpak die staat voor de gezonde en actieve leefstijl.
Alle Noordwijkse kinderen moeten in een gezonde omgeving kunnen wonen, leven en spelen. Een omgeving waarin een gezonde leefstijl lekker en normaal is. De gezonde keuzes weer makkelijk en logisch maken. Wanneer kinderen opgroeien in een gezonde omgeving en met een gezonde leefstijl, dan wordt dit de normaalste zaak van de wereld de rest van hun leven.  Om dit te realiseren staan een gezondere uitstraling en aanbod centraal.

https://teamfit.nl/

Positieve gezondheid

Is een brede blik op de gezondheid. Wij geloven dat gezondheid meer is dan niet ziek zijn. We moedigen mensen aan om zelf het beste uit het leven te halen. Mensen zijn niet hun aandoening. Toch focussen we daar doorgaans wel op. Positieve gezondheid kiest een andere invalshoek, de focus op de mens zelf op de veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.