Sportbedrijf Noordwijk en VV Noordwijk hebben voor een nieuw project de handen ineengeslagen. Vanaf 7 juli bieden zij namelijk gezellige en laagdrempelige beweeglessen aan onder de noemer “BeweegFIJN”.

Het unieke aan dit project is het gevarieerde aanbod en het feit dat deelname mogelijk is op ieder niveau. De lessen zijn zowel geschikt voor volwassenen met weinig beweegervaring, als voor volwassenen die wel beweegervaring hebben, maar na corona weer een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het plezier staat voorop bij BeweegFIJN en het uiteindelijke doel is dat de deelnemers middels dit project structureel meer gaan bewegen.

Op woensdag 7, 14, 21 en 28 juli worden er gratis lessen gegeven. Deze vinden plaats op Sportpark Duinwetering van 10.00 tot 11.00 uur. Hierbij is inloop mogelijk vanaf 9.30 uur. Voor of na de lessen kan er gezellig een kop koffie of thee met elkaar worden gedronken.

Bij voldoende animo start er een lessenreeks vanaf woensdag 1 september. Inschrijven is mogelijk via de website www.noordwijkactief.nl en bij vragen kan er een e-mail worden gestuurd naar sportencultuurloket@sportbedrijfnoordwijk.nl.