Vrijdagavond 18 november was het dan zover; de eerste officiƫle netwerkbijeenkomst van Sportbedrijf Noordwijk. Alle netwerkpartners van onze organisatie waren uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. Het doel van de bijeenkomst was onze netwerkpartners een inspirerende avond te bezorgen en tevens met elkaar in contact te brengen. En we kunnen wel zeggen dat dit goed gelukt is. Met veel trots kijken wij dan ook terug op deze eerste netwerkbijeenkomst.

Na een welkomstwoord van onze directeur Bas van den Berg, nam Prof. dr. Erik Scherder het woord over. Er volgde een interessante en enthousiaste lezing over hoe belangrijk het voor de hersenen is om jezelf uit te dagen. Een gezonde leefstijl met voldoende uitdaging is voor zowel je lichaam als de hersenen belangrijk. Kernwaarden voor een goed ontwikkeld brein zijn onder andere gezonde voeding, beweging, culturele activiteiten, mentaal uitgedaagd worden en een gezonde leefomgeving. Super interessant om het principe waar wij in Noordwijk met alle partners aan proberen te werken zo goed uitgelegd te krijgen van Prof. dr. Erik Scherder. Tussendoor volgde nog een leuke en actieve onderbreking, waarop bij de borrel nog even terug werd gekomen.
Na het inspirerende verhaal was het tijd om te netwerken, bij te praten en een hapje/drankje te doen. Wij kijken terug op een leuke avond met onze partners en weten wel zeker dat dit voor herhaling vatbaar is. Wij willen iedereen die aanwezig was hartelijk danken en natuurlijk ook Prof. dr. Erik Scherder.
Houd onze socials en LinkedIn in de gaten voor de aftermovie van deze avond.