Drink Water Week

Wij kijken terug op een mooie Drink Water Week. Vanuit Goed Bezig riepen wij organisaties op om tussen 23 en 29 september jl. extra aandacht te schenken aan waterdrinken onder kinderen. Wij gaven inspiratie, ondersteuning en materialen bij de activiteiten die zij hiervoor organiseerden. Tijdens deze eerste editie bereikten wij met tien organisaties ruim 1200 kinderen in Noordwijk.

Nationale Kraanwaterdag werd bijvoorbeeld groots gevierd met Dunea op De Witte School. Op vijf scholen kregen de leerlingen les over ons drinkwater. De Buurtsportcoaches en Friends United hadden bij hun reguliere activiteiten speciale waterspellen en een fruitwaterproeverij. Via Wereldwinkel.nu konden kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd die in het teken stond van water drinken. En verkochten zij waterflesjes met korting.

De volgende themaweek die we organiseren gaat over gezond lunchen. Wil je meer weten over de themaweken? Neem dan contact op met Goed Bezig Regisseur Isabelle Groenstege via goedbezig@sportbedrijfnoordwijk.nl.

Foto: Richard van Egmond