Multisportdag On Wheels

Ben je klaar voor een unieke sportervaring? Kom dan op zondag 6 oktober tussen 13:30 en 16:00 uur naar de Multisportdag On Wheels en ontdek de opwindende wereld van rolstoelsporten! Of je nu een doorgewinterde sporter bent of gewoon zin hebt in een nieuwe uitdaging, deze middag zit vol energie, plezier en sportieve verrassingen.

Wat kun je verwachten?

• Actieve clinics: Ervaar verschillende rolstoelsporten en laat je verrassen door de diversiteit en dynamiek die deze sporten te bieden hebben.
• Professionele begeleiding: Leer de fijne kneepjes van het vak van ervaren rolstoelsporters en coaches die hun passie en kennis graag met jou delen.
• Gezelligheid en inclusie: Deze dag is voor iedereen – jong, oud, met of zonder beperking. Iedereen is welkom om mee te doen en plezier te hebben!

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om iets nieuws te proberen, nieuwe mensen te ontmoeten en samen een onvergetelijke middag te beleven. Trek je sportkleding aan, neem je vrienden of familie mee, en maak je klaar voor een dag vol sportieve uitdagingen en plezier! Zien we jou daar? Schrijf je nu in en mis het niet!

Voor meer informatie en inschrijving, mail dan naar: sportdagonwheels@gmail.com
Locatie: Sporthal de Wasbeek, Van Alkemadelaan 12, 2171 DH, Sassenheim

*Dit is een sportdag georganiseerd vanuit de regionale samenwerking aangepast sporten*