NOVO Volleybal heeft een buitengewoon succesvol seizoen achter de rug, waarin maar liefst drie teams kampioen zijn geworden in hun klasse. Hun uitstekende prestaties maken hen tot sterke kanshebbers voor de prijzen tijdens de Sportverkiezingen Noordwijk. We feliciteren alle teams van harte met hun geweldige prestaties .

Dames 1 kampioen met promotiekansen Het damesteam van NOVO heeft het kampioenschap in hun klasse binnengesleept door concurrent Aspasia met 1-3 te verslaan. Onder leiding van coach Rob van Daalen waren de speelsters niet meer in te halen. In de week daaropvolgend wisten ze de overwinning tegen dezelfde tegenstander te herhalen met een overtuigende 4-0 eindstand. Dankzij dit behaalde kampioenschap strijden de dames van NOVO nu om een plaats in de promotieklasse.

Heren 4 en Meisjes 2 ook kampioen Naast het succes van Dames 1, mag NOVO ook de kampioenschappen van Heren 4 en Meisjes 2 vieren. Heren 4 werd kampioen in de vierde klasse en mag volgend seizoen uitkomen in de derde klasse. Meisjes 2 behaalde een indrukwekkend resultaat door in de derde klasse alle 10 wedstrijden te winnen en zo de competitie met een perfecte score af te sluiten.

Kanshebbers voor de Sportverkiezingen Deze indrukwekkende prestaties van de NOVO-teams maken hen tot sterke kanshebbers voor de Sportverkiezingen Noordwijk. De successen van Dames 1, Heren 4 en Meisjes 2 onderstrepen de toewijding en het talent van de spelers en coaches binnen de vereniging. We wensen alle teams veel succes tijdens de uitreiking en hopen dat zij volgend seizoen deze lijn kunnen doortrekken.

Het succesvolle seizoen van NOVO Volleybal is een prachtig voorbeeld van wat toewijding, teamspirit en talent kunnen bereiken. We feliciteren alle kampioenen nogmaals met hun prestaties en kijken uit naar de bekendmaking van de winnaars tijdens de Sportverkiezingen Noordwijk.

Meer weten? sportbedrijfnoordwijk.nl/sportverkiezingen