Sporthal Tijdelijke De Schelft2023-07-26T09:53:45+00:00

Sporthal De Tijdelijke De Schelft

De Tijdelijke De Schelft is een multifunctionele (sport)voorziening met horeca, ontvangst-, EHBO- en vergaderruimte. De Tijdelijke De Schelft is een splinternieuwe hal voor alle verenigingen. Zij kunnen gebruik maken van de tijdelijke locatie tot de nieuwe De Schelft beschikbaar is. De multifunctionele hal heeft een afmeting van 24 x 44 meter. Vanuit de centrale hal zijn vier kleedruimtes beschikbaar met douches en toilet.

Evenementen in De Tijdelijke De Schelft

De Tijdelijke De Schelft biedt 1.056 m2 aan mogelijkheden voor evenementen. Sportbedrijf Noordwijk biedt met de mogelijkheden binnen De Tijdelijke De Schelft voor elk evenement een inspirerende setting. Graag denken wij hierin mee.

De locatie beschikt over alles wat jij nodig hebt voor een succesvol evenement. Denk aan stoelen en een evenementenvloer. Technische voorzieningen zoals audio, geluidsapparatuur en licht kunnen ingehuurd worden bij een partij waar wij mee samenwerken. Dit geldt ook voor de horeca, waarbij lokale ondernemers je ontzorgen.

De kracht van het evenementencomplex?
Je kunt zelf de indeling van de zaal bepalen en er jouw eigen, creatieve evenementenconcept neerzetten. Ook voor mindervalide bezoekers is De Tijdelijke De Schelft goed toegankelijk.

Ontdek De Tijdelijke De Schelft zelf! Meer weten? Neem dan contact op met Daisy van Sportbedrijf Noordwijk – daisy@sportbedrijfnoordwijk.nl.

Contactgegevens

Schelftweg 2
2211 MM Noordwijkerhout
T: 071 361 54 93
beheer@sportbedrijfnoordwijk.nl

Accommodatie huren?

Voor meer informatie over zalenhuur en/of reserveringen kunt u contact met ons opnemen via 071-3615493. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Ga naar de bovenkant