Noordwijk - Het gemengde D-jeugd waterpolo-team van NZ&PC heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug en is uitgeroepen tot kampioen in de regio. Met 17 overwinningen uit 18 wedstrijden, waaronder spannende confrontaties met teams zoals AZC Alphen, ZVL Leiden, Sassenheim en ZV Katwijk, hebben ze een prestatie van formaat geleverd. De beslissende wedstrijd tegen AZC werd met een 5-3 overwinning in het voordeel van NZ&PC beslist, waarmee ze hun tegenstanders wisten te overtreffen en de felbegeerde titel binnenhaalden.

Sportverkiezingen Noordwijk, een initiatief dat talentvolle sportteams in de gaten houdt, volgt met veel interesse het succesvolle D-jeugd waterpolo-team van NZ&PC. Als organisator van de verkiezingen voor de beste sportprestaties in Noordwijk willen we het team feliciteren met hun fantastische prestaties en laten weten dat we hen nauwlettend volgen. Teams zoals dat van NZ&PC maken kans op een van onze prijzen tijdens het verkiezingsfeest op 16 juni 2023.

Met een focus op jeugdontwikkeling en met ervaren trainers, waaronder oud-bondscoach Peter-Paul Metz en Sven Spijkerman, heeft NZ&PC de afgelopen jaren een vruchtbare omgeving gecreëerd voor talentontwikkeling. Het team heeft niet alleen sportieve vaardigheden laten zien, maar ook de kracht van teamwerk en het nastreven van een gedeelde droom. Hun succesvolle seizoen is een inspiratie voor jongens en meisjes in de regio die geïnteresseerd zijn in waterpolo.

Wil je meer informatie over Sportverkiezingen Noordwijk en hoe je kunt deelnemen? Bezoek onze website sportbedrijfnoordwijk.nl/sportverkiezingen.