Sportbedrijf Noordwijk en de gemeente Noordwijk proberen met het project Max Vitaal senioren te motiveren om gezond te leven en hun gezondheid op peil te houden. Binnen dit project worden op 24, 25, 27 en 29 oktober vitaliteitstesten voor senioren georganiseerd. Senioren kunnen hun vitaliteit laten testen gedurende deze dagen. De senioren uit de gemeente Noordwijk zullen hier binnenkort informatie over ontvangen.

Bij het uitvoeren van de vitaliteitstest zijn vrijwilligers nodig die het leuk vinden om senioren te motveren, begeleiden en uitleg te geven over de werking van de test. Uiteraard krijgen de vrijwilligers vooraf een instructie hoe dit in zijn werk gaat. De testen zijn gemakkelijk uit te voeren, dus iedereen kan als vrijwilliger meehelpen.

Wil jij een bijdrage leveren aan het project Max Vitaal ff heb je nog vragen over het project en de rol van vrijwilliger? Neem dan contact op met de buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk via 071-36 15 492 (kies 2) of  donny@sportbedrijfnoordwijk.nl