Dit jaar worden er vanuit het Sport- en cultuurloket, in samenwerking met Welzijn Noordwijk, diverse workshops op het gebied van deskundigheidsbevordering voor de culturele en sportieve verenigingen uit de gemeente Noordwijk georganiseerd. Dit zullen workshops zijn die over het algemeen gratis te volgen zijn. Tijdens de workshops zullen uiteenlopende thema’s centraal staan. Denk hierbij aan financiën, vrijwilligers, ledenwerving/behoud, subsidies, diversiteit en communicatie.

In de foto kun je een overzicht van de workshops terugvinden. Alle verenigingen zullen een maand voor de betreffende workshop een uitnodiging van de workshop ontvangen. Hierin staat specifieke informatie over de avond met daarbij een beschrijving van de workshop.

De deskundigheidsbevordering wordt aangeboden aan sport-, culturele- en welzijnsorganisaties. In sommige gevallen zal het voor specifiek cultuur of sport aangeboden worden. Dit zal hierbij vermeld worden.

Op deze wijze willen we jullie alvast informeren over de data van de deskundigheidsbevordering. Mocht er al vragen zijn over een workshop, neem dan gerust contact met ons op.

Let op: de deskundigheidsbevordering over BHV is niet gratis. Dit is € 123,00 per persoon. Met deze deskundigheidsbevordering behaal je een officieel BHV-diploma.