Bewegen

Bewegen is het makkelijkst als het in je dagelijks leven is verwerkt. Bijvoorbeeld door lopend of fietsend op pad te gaan of de trap te nemen in plaats van de lift.

Spring op je fiets

Het Sportbedrijf Noordwijk organiseert 2x per jaar de ‘Spring op je Fietsmaand’ voor de hele gemeente Noordwijk. Hiermee motiveren en stimuleren we de inwoners van Noordwijk vaker en veiliger te gaan fietsen.
Waarom zou ik gaan fietsen? Er zijn heel veel redenen om te gaan fietsen. Het is bijvoorbeeld goedkoop, veilig en gezond. Er zijn genoeg redenen om de fiets te pakken. Ga op de fiets naar je sportclub, school of doe bijvoorbeeld boodschappen op de fiets. De voordelen van fietsen zijn waarschijnlijk groter dan je denkt!

Fietskaart Noordwijk
Fietskaart Noordwijkerhout

Buitenspelen

In Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk is bewegen heel gewoon. De mogelijkheden zijn oneindig en heel leuk om gratis te bewegen, voor kinderen én hun ouders. Op het strand, op een speelplek of in het bos. In deze inspiratiefolder staan speelplekken in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Ga lekker buitenspelen! Veel speelplezier!

Speeltuinenkaart Noordwijk
Speeltuinenkaart Noordwijkerhout en de Zilk

Bewegend leren

Onderbouw

Middenbouw

Bovenbouw